Xəbər “İslam Həmrəyliyinin Kulinariyası” layihəsi keçirilib

“İslam Həmrəyliyinin Kulinariyası” layihəsi keçirilib

Müəllif: Xeberim.az on in Gənclər
1st Image
ATU-da tələbələrin iştirakı ilə digər tədbir keçirilib. “İslam Həmrəyliyinin Kulinariyası” layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi və ATU-nun tərəfdaşlığı ilə baş tutan tədbirdə universitetdə təhsil alan əcnəbi tələbələr iştirak edib.

Universitetin tələbəsi, layihə rəhbəri Rauf Vəliyev layihənin məqsəd və məramı barədə ətraflı məlumat verib. O, bu ilin “İslam Həmrəyliyi İli” elan olunduğunu xatırladıb. Bununla əlaqədar Azərbaycan Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə bir çox istiqamətlərdə müxtəlif tədbirlərin keçirildiyini vurğulayıb. Yeni layihənin də bu silsilədən növbəti tədbir olduğunu qeyd edib: “Məqsəd bu layihə çərçivəsində milli mətbəximizin universitetdə oxuyan əcnəbi tələbələrə yaxından tanıdılmasıdır. Buna səbəb milli mətbəximizə aid olan nümunələri özününküləşdirən bədnam qonşumuz ermənilərin məkrli niyyətlərinin qarşısını almaqdan ibarətdir. Bu tədbirin baş tutmasına görə, Azərbaycan Gənclər Fondu və Azərbaycan Tibb Universitetinin rəhbərliyinə təşəkkürümü bildirirəm”.